Konsulten som hjälper er i mål

Endstone drivs av Mikael Kaderud och William Palmér. Tillsammans har vi stor erfarenhet av både små- och stora projekt från våra roller som projektledare inom bygg samt erfarenhet från både beställarens och entreprenörens sida. William har sina rötter i Strängnäs väster om Stockholm och Mikael är uppvuxen i Saltsjö-Boo.

Sedan 2019 har vi kontor på Lilla Essingen i Stockholm, vilket är praktiskt av flera skäl och dessutom finns våra kunder framför allt i Stockholm City och kringliggande kommuner.

Våra kunder är ofta fastighetsägare/bostadsrättsföreningar med flerbostadshus och kommersiella lokaler.

Merparten av våra uppdrag idag är stambyten och underhållsprojekt åt bostadsrättsföreningar, men vi har även uppdrag gällande ombyggnationer av lokaler till lägenheter, renoveringar av butik- och kontorslokaler samt på- och tillbyggnationer på befintliga fastigheter.

Vi tar även fram underhållsplaner tillsammans med samarbetspartner, och ibland insisterar även våra kunder på att vi också levererar själva entreprenaden under vår ledning.

Vår kompetens och erfarenhet finns inom fastighetsförvaltning, projektering, upphandling, byggprojektledning, byggarbetsmiljö och även många år inom byggnadsarbete med platsledning.

Vår största styrka är att vi är ett mindre konsultföretag där vi båda arbetar direkt mot er som kund och är involverade i projektet i sin helhet.
Ni kommer att ha direktkontakt med oss båda och därmed kunna bygga en relation baserat på förtroende och tillit.

Det finns naturligtvis mer att berätta och på begäran får ni gärna referenser på oss och våra tidigare uppdrag.

Vi hjälper er att driva projektet från start till mål!

Med vänliga hälsningar
Mikael Kaderud & William PalmérVi hjälper er att få er fastighet i ett bättre skick. 

Kontakta oss gärna för att få reda på hur vi kan hjälpa er.

William Palmér

Telefon: 073-579 87 51

E-post: william@endstone.se
Mikael Kaderud

Telefon: 073-514 70 03

E-post: mikael@endstone.se